Libnet.ro
UNICEF

11 Iun.

OMS a anuntat lista celor 7 tari pentru care e obligatorie vaccinarea antipolio. MAE a emis o atentionare de calatorie

Adevărul Adevărul,
OMS a anuntat lista celor 7 tari pentru care e obligatorie vaccinarea antipolio. MAE a emis o atentionare de calatorie

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a actualizat lista tarilor pentru care se cere obligatoriu vaccinarea antipolio, numarul acestora ajungand la sapte. in acest sens, Ministerul de Externe a emis o atentionare de calatorie catre aceste tari. continuă pe Adevărul

FIFA a anuntat lista celor trei finalisti pentru Balonul de Aur 2015

Astazi, la Zurich, la sediul Federatiei Internationale de Fotbal s-a anuntat lista cu cei trei fotbalisti care au ramas in lupta pentru Balonul de Aur 2015, din cei 23 anuntati initial.

GALERIE FOTO. Studentii din Rusia, motive pentru care iubesc Romania: Hora, mai buna decat o ora de cardio

Zeci de studenti din Rusia au scris cate un motiv pentru care Romania merita sa fie apreciata, la initiativa Filialei ruse a Ligii Studentilor Romani din Strainatate.

Subiectele Zilei: Cum moare un fermier; Armata rusa vs armata turca. Pe ce loc se situeaza armatele celor doua tari in topul mondial; Cine sunt dusmanii Romaniei

Toate posturile TV si de radio din Romania ar putea fi obligate sa ia aceasta decizie. Propunerea venita din Parlament Un grup de 75 de senatori si deputati PSD, PNL, UDMR, ALDE si minoritati a depus la Camera Deputatilor o propunere legislativa. Statul Islamic ameninta Romania, dar asta nu inseamna ca jihadistii vor da navala aici Statul Islamic a facut un nou filmulet de propaganda in care apare si Romania.

Cinci motive pentru care o investitie in actiuni este mai profitabila decat cumpararea unei case

Sunt investitiile imobiliare mai profitabile decat cele pe bursa? O intrebare la care multi romani ar raspunde cel mai probabil pozitiv, obisnuiti cu sfatul parintesc de a avea casa ta. Realitatea si datele statistice contrazic insa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )